Storhamar tapte med to mot Vipers: – Bittert – Storhamar

Storhamar tapte med to mot Vipers: – Bittert

(Vipers – Storhamar 28-26) Storhamar vant andreomgangen mot Vipers, men tapte kampen med to mål.

BEgge lagene sto med fem strake seire før onsdagens toppkamp i Aquarama.

– Vi hadde to timinutters perioder i både første- og andreomgang der det var helt natta begge veier. Det blir vanskelig da de får komme så mye foran, sier Storhamar-kaptein Eli Marie Raasok etter tapet mot laget som vant absolutt alt det går an å vinne forrige sesong.

Storhamar lå under 6-0, og scoret sitt første mål etter syv minutter. Men de kom til hektene igjen og lå under med fire mål ved pause.

– Hva snakka dere om i pausa?

– Vi snakka mye om angrepsspillet, at vi ble litt feige. Vi klarte å finne forsvaret relativt tidlig i førsteomgang, men da var avstanden allerede veldig stor, sier Eli Marie Raasok.

I andreomgang begynte Storhamar omtrent som i den første. Vipers økte ledelsen, men Storhamar slo kraftig tilbake, og 44 minutter ut i omgangen ledet Vipers 21-20. Hjemmelaget rykket fra igjen, men Storhamar hentet inn mange mål i sluttminuttene og tapte altså 26-28.

– Bittert tomålstap?

– Ja, absolutt. Ikke fordi det var med to mål. Men fordi vi taper med to mot Vipers på en dårlig dag. Det er egentlig det som er mest bittert, sier Raasok.

Line Ellertsen spilte en meget solid kamp og ble kåret til Storhamars beste.