Keeper fra dansk klubb har signert: – Forventer å spille på et lag som kjemper i toppen – Storhamar

Keeper fra dansk klubb har signert: – Forventer å spille på et lag som kjemper i toppen

Storhamar har hentet Eli Marie Raasok (25) fra danske Randers på en 3,5 årskontrakt.

25-åringen slutter seg til Storhamar allerede nå. Eli Marie Raasok er opprinnelig fra Trøgstad. Hun spiller nå for den danske klubben Randers. Tidligere har hun spilt for Fjellhammer, Oppsal og danske Silkeborg.

– Vi har valgt å styrke målvaktsteamet vårt. Det er tett kampprogram for oss, og det er viktig å ha den plassen intakt. I utgangspunktet var Eli veldig aktuell fra neste sesong, men så klarte vi å få det til med øyeblikkelig virkning. Hun kommer til oss en av de nærmeste dagene og er spilleklar for oss allerede til uka, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Han er veldig fornøyd med å få på plass Eli Marie Raasok som har mange landskamper for juniorlandslaget.

– Det er en spiller som har 53 landskamper for juniorlandslaget. Var ekstremt god i Oppsal før hun dro til Danmark. Hun er en målvakt med god hurtighet, god forståelse, er dedikert og er vanvittig sulten, så vi har valgt å skrive en langtidskontrakt med Eli, sier Gabrielsen.

TIL STORHAMAR: Eli Marie Raasok. Foto: Randers Handball

Raasok kommer til Hamar denne uken og gleder seg til å møte sine nye lagvenninner i Storhamar.

– Det blir veldig spennende. Dette skjedde rimelig raskt. Planen lå egentlig litt lengre frem i tid. Men vi ble enige ganske fort. Nå er det mye praktisk som skal løses både her og der før jeg flytter til Hamar, sier Eli Marie.

Hun har spilt med Sara Rønningen i Oppsal før, og har spilt på yngre landslag med Emilie Hovden og Guro Nestaker.

– Ting virker veldig på stell i Storhamar. Jeg forventer å spille på et lag som kjemper i toppen og som kan utfordre Vipers på sikt, sier Eli Marie.

Hun legger ikke skjul på at det er litt trist å reise fra gode lagvenninner i Randers.

– Det strider litt i mot å reise fra en så bra gjeng. Men jeg må være kynisk og tenke på hva jeg selv har lyst til og mine egne ambisjoner. Valget var lett, men det er kjempetøft å dra, for jeg hadde fått meg et liv her nede. Trygghet er viktig for meg for å prestere, så Storhamar er riktig for meg nå, sier hun.

FRA RANDERS: Den siste sesongen har Eli Marie Raasok vært i Randers. Tidligere har hun spilt for Silkeborg og Oppsal. FOTO: Kassikakk foto