Anniken Obaidli (26) var fredag på MR-undersøkelse av kneet som fikk seg en trøkk i kampen mot Sola onsdag.

Obaidli fikk seg en real smell i kneet tidlig i den første ekstraomgangen mot Sola og hinket av banen.

Fredag var hun på MR-undersøkelse – og det var gode nyheter.

– Ja, det var veldig gode nyheter. Alle ligamenter i kneet var fine. Det er en liten «bonebruise», men det er ikke noe farlig. Jeg står over trening fredag, tar en fysisk økt lørdag og skal trene med laget søndag, sier Anniken.

Hun var hos fysioterapeut torsdag etter ankomst fra Sola. Etter testene de utførte der, pekte det meste i retning at det ikke var noe alvorlig.

– Jeg fikk et ganske positivt svar hos fysio, så jeg har ikke gått rundt og tenkt så mye på det. Det er snakk om en slagskade. Jeg håper kneet fungerer godt på øktene i helgen, og at jeg spiller bortekampen mot Vipers tirsdag, sier Anniken.

– Hva sier magefølelsen?

– Jeg har en god magefølelse. Jeg er overlykkelig over å ha fått et så positivt svar, svarer hun.

Billetter til sluttspillfinalen mot Vipers lørdag 28. mai ligger i appen!