Kenneth før kveldens bortekamp mot Fredrikstad: – Vi er selvsagt fortsatt i angrepsposisjon – Storhamar

Kenneth før kveldens bortekamp mot Fredrikstad: – Vi er selvsagt fortsatt i angrepsposisjon

I kveld er det seriekamp borte mot Fredrikstad. – Det gjelder fortsatt å være best på de enkle tingene, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Storhamar har syv poeng etter seks kamper og ligger på femteplass. Kveldens motstander Fredrikstad har spilt én kamp mindre og ligger to plasser bak.

Vi tok en prat med Kenneth Gabrielsen før kveldens match som har avkast klokken 18.15.

SEIER SIST: Kenneth Gabrielsen var fornøyd etter søndagens seier over Fana. Det var god stemning på benken, her sammen med Mathea Enger og Anna Klausen Jacobsen.

Hva tenker du før kampen?

– Først og fremst er jeg godt fornøyd med å være ferdig med første kamp etter pausen. Det gikk fint. To poeng å noe pluss i tillegg. Vi er selvfølgelig fortsatt i angrepsposisjon. Vi har som tidligere nevnt kommet litt bakpå etter de første kampene , så det gjelder fortsatt å være best på de enkle tingene. Det var vi på søndag og det dreier seg fortsatt om det.

Les også: Anna endelig tilbake etter brutal start på sesongen

Hva tenker du rundt kveldens motstander?

– Fredrikstad har et fint lag med god blanding har godt skyts og spillere som har bra trykk og gjennombruddskraft. Syns de har har noe meget spennende typer i laget. Blant annet Frida Brandbu Andersen hun  må vi nok gi litt ekstra oppmerksomhet. Hun er flink på det meste og har kvaliteter som vi må stå opp mot.  Kunne sikkert har nevnt flere enkeltspillere. Konseptet er ryddig og fint så vi møter et lag som har vist gode ferdigheter i mange av de første kampene  

Hva blir viktig denne kampen? 

– Disiplin og flinkere med ball. Samt beholde duellkraften. Mot Fana viste vi meget gode tendenser med et dynamisk og fint forsvarsspill til tider. Litt mangel på tålmodighet eller meget bra. Dette dreier seg om oss, er vi litt bedre enn vi var på søndag. Så har vi stor tro på at vi skal ta begge poengene. 

P.S: Neste hjemmekamp er 11. desember. Da kommer Buducnost til Boligpartner. Flere av spillerne tok nylig bronse for Montenegro i EM. Billetter er ute i appen.

Tabellen i Rema 1000-ligaen