Anniken har signert ny kontrakt: – Meget viktig brikke – hel ved tvers igjennom – Storhamar

Anniken har signert ny kontrakt: – Meget viktig brikke – hel ved tvers igjennom

Anniken Obaidli (26) forlenger med Storhamar. Nøkkelspilleren har signert en ny toårskontrakt med Storhamar, ut sesongen 2024/25.

Obaidli kom til Storhamar fra Molde før sesongen 2020/21. Bakspilleren har signert en ny toårsavtale med Storhamar.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er meget fornøyd med at Obaidli ønsker å være med videre.

– Det var en meget viktig brikke å få på plass. Anniken tar steg hele tiden og er hel ved tvers igjennom. Hun har en ekstrem sult for sin egen utvikling og ikke minst meget opptatt at laget og klubben skal nå sine målsettinger, sier Kenneth Gabrielsen.

FORNØYD: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er meget glad over at nøkkelspiller Anniken Obaidli forlenget kontrakten.

Anniken selv var ikke i tvil om hun skulle fortsette i klubben.

– Det var ikke en superlang prosess. Jeg tenkte at dette er det beste for meg. Når man er på utgående kontrakt, tenker man litt «hva skal jeg nå?». For min del var det bare Storhamar jeg ville signere for. Det er noe skikkelig spennende og kult på gang her. Jeg har trygghet, er fornøyd med laget, trenere og alt rundt klubben. Så det var ikke noe vanskelig valg.

– Hvordan opplever du at klubben har utviklet seg siden du kom til Hamar?

– Nå har jeg bare vært her halvannen sesong, men jeg synes klubben har vokst fra i fjor til i år. En plass i Champions League er med på å utvikle klubben. Champions League bidrar til at klubben vokser og blir mer kjent, sier Obaidli.

TRIVES: Anniken Obaidli flyttet til Hamar fra Molde sommeren 2021. Hun liker seg godt i mjøsbyen.

– Hvordan synes du din egen utvikling har vært?

– Jeg har tatt store steg her. Jeg er veldig fornøyd med filosofien til Kenneth.

På grunn av EM har det vært opphold i seriespill og Champions League. Men nå nærmer det seg kamper igjen. Første match etter EM er hjemme mot Fana 27. november. Da er det «Folkespiller-kampen» med halv pris på billetter.

– Det var et intensivt kjør i høst, så det var på en måte godt med en pause. Jeg føler alle er gira, og vi gleder oss til å komme i gang igjen, sier Anniken.

FORT ENIGE: Anniken Obaidli og Øystein Holtet er begge tilfreds etter at kontrakten er signert.

Styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, er meget fornøyd med at Obaidli har forlenget avtalen med klubben.

– Vi er utrolig fornøyd med at Anniken forlenger med oss. Hun er en av de desidert største profilene i REMA 1000-ligaen og en nøkkelspiller for oss. Det er ikke tilfeldig at hun er vår første resignering for neste sesong. Med Anniken på laget blir det umulige mulig, sier Holtet.