Heltente før lørdagens Champions League-kamp: – Vi skal gå ut med en vanvittig sult – Storhamar

Heltente før lørdagens Champions League-kamp: – Vi skal gå ut med en vanvittig sult

Lørdag spiller Storhamar historiens andre hjemmekamp i Champions League. Trener Kenneth Gabrielsen sier publikum han forvente å se et gira Storhamar-lag.

– Et vanvittig sultent Storhamar-lag som har lyst på en seier, det er det publikum får se lørdag. Vi møter et lag som scorer mange mål, men som også har sluppet inn mange mål. Hvis vi klarer å styre tempoet i kampen, tror jeg det kan bli ordentlig bra, sier Kenneth.

Storhamar – Kastamonu lørdag kl. 18.00 – kjøp billett her

FØRSTE HJEMMEKAMP: Tyske Mia Zschocke får sitt første møte med hjemmepublikum lørdag. I tillegg er Marthine Svendsberget tilbake i Storhamar etter noen år i Aker og et opphold i Tyskland.

Les også: Nyoperert Kristin: Riften i menisken sydd

Kenneth Gabrielsen er tydelig på at spesielt én ting blir særdeles viktig mot Kastamonu lørdag kveld.

– Disiplin! Det er nummer én. Vi møter det laget som jeg tror har den høyeste snittalderen i Champions League, sier han. Vi har hatt et møte der vi har gått gjennom enkeltspillere. Det er mange klassespillere på det laget, påpeker Kenneth Gabrielsen.

TABELLEN I GRUPPE B I CHAMPIONS LEAGUE

Storhamar kommer fra en meget god kamp mot Vipers onsdag der de tapte 30-35. Storhamar lå under 17-21 ved pause og tapte andreomgangen 13-14. Det er Vipers’ minste seiersmargin i høst.

Les også: Maja: – Ikke ofte jeg skryter av meg selv, men i dag var jeg god

– For oss blir det viktig å ta med oss det fra Vipers-kampen. Struktur og disiplin er helt avgjørende for oss hvis vi skal lykkes i de tøffe kampene der vi møter spillere som har vært med på mye. I tillegg må vi ha den råskapen vi til tider hadde. Vi tapte en del dueller, men vi vant også noen. Vi tapte noen dueller som vi kommer til å vinne nå vi er enda mer kyniske i det, både forsvarsmessig og angrepsmessig, sier Gabrielsen.

– Ble du overraska over at det var så bra mot Vipers?

– Jeg vil ikke si jeg var overraska. Jeg vet at vi kan. Og i den prosessen vi har vært i nå så har alle sammen jobba hardt for at vi skal stå bedre mot de beste. Nå lyktes vi delvis på ganske mye mot Vipers. Også får vi holde på det, lære av det og utvikle det videre, svarer Gabrielsen.