Heftige dager i vente: – Kanskje ett hakk opp – Storhamar

Heftige dager i vente: – Kanskje ett hakk opp

Lørdag får Storhamar besøk av Kastamonu i Champions League. Men først er det seriekamp mot Vipers i Kristiansand onsdag.

Vipers står med tre strake seire (mot Volda, Larvik og Romerike) i Rema 1000-ligaen. Også i Champions League har det gått på skinner for den regjerende mesteren som har slått Odense 34-27, Krim Mercator 27-21 og Brest Bretagne 31-24.

– Vi møter et lag som er på nivå med lagene vi har møtt på bortebane i Champions League i høst. Kanskje ett hakk opp, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Kampstart er 18.45 onsdag. Kampen vises direkte på TV2 Sport 1/TV2 Play/Direktesport. I tillegg rapporterer Hamar Arbeiderblad direkte.

TO KAMPER DENNE UKA: Kenneth Gabrielsen og Storhamar har to kamper denne uken. Borte mot Vipers onsdag og hjemme mot Kastamonu lørdag.

Lørdag klokken 18.00 er det duket for Storhamars andre hjemmekamp i Champions League. Motstander er tyrkiske Kastamonu.

Les også: Riften i menisken sydd – på dette tidspunktet er Kristin Venn tilbake

– Kastamonu er et lag med en del internasjonale spillere med en ganske høy snittalder. De har en meget god skytter på høyrebacken fra Angola, og en tunisier i midten som akkurat er kommet inn i laget og er flink. Så har de en brasiliansk venstre bakspiller. Så det er et veldig internasjonalt lag. I tillegg har de en kroatisk linjespiller, en dansk høyrekant og en montenegrinsk toppspiller på venstrekanten. Så de har en fin miks – og en dansk trener, sier Kenneth Gabrielsen.

Ane Cecilie Høgseth var på landslagsoppdrag forrige uke. Storhamars strekspiller ser frem til nok en Champions League-kamp på hjemmebane lørdag:

– Jeg gleder meg veldig til ny Champions League-kamp og tror det blir en spennende kamp. Vi skal gi alt for å spille en god kamp. Jeg tror det blir veldig gøy, sier Ane.

SEIER SIST: I forrige hjemmekamp i Champions League ble det seier mot Lokomotiva Zagreb.

Her kan du kjøpe billett til Storhamar – Kastamonu

Storhamar-leiren håper selvsagt på mange folk på tribunen lørdag.

– Kastamonu har slitt litt i starten av sesongen. De har sett bedre og bedre ut, men de har ikke klart å holde kampene helt ut. Med god støtte fra et entusiastisk hjemmepublikum i Hamar skal vi være fullt på høyde med det laget. Jeg tror vi skal kunne slåss ganske godt og tydelig om de poengene. Kastamonu skal være veldig gode om de skal klare å slå oss, sier Gabrielsen.

Og fortsetter:

– Kastamonu har flere spillere som har spilt på et høyt nivå i flere år enn oss. Så de har en del rutine. Vi skal vise oss fra en rå kollektiv side. Samtidig skal vi ha enorm sult til å vinne duellene i alle spillets faser. Da kompenserer vi greit for rutine og erfaring de innehar.