Zschocke etter overgangen til Storhamar: – Alt her passer meg veldig bra – Storhamar

Zschocke etter overgangen til Storhamar: – Alt her passer meg veldig bra

Mia Zschocke (24) har signert for Storhamar. Den tyske landslagsspilleren kommer fra toppklubben Borussia Dortmund.

Mia er kjempefornøyd med å være på plass i Hamar og gleder seg til en ny epoke i håndballivet.

Først og fremst spiller Storhamar i Champions League. Det er en stor opplevelse for alle spillere. I tillegg føler jeg at det er et veldig sunt miljø her. Det er mange unge spillere med bra talent. Alt her passer meg veldig bra, og det er grunnen til at jeg valgte å spille i Storhamar, sier Mia Zschocke.

Hun kjenner én Storhamar-spiller godt fra før. Zschocke var nemlig lagvenninne med Tina Abdulla i Borussia Dortmund forrige sesong.

– Vi spilte sammen i bare ett år, men vi ble bestevenner, sier Mia, som rådførte seg med Abdulla før hun signerte for Storhamar.

PÅ PLASS: Mia Zschocke er på plass i Hamar. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er meget fornøyd etter å ha fått den tyske bakspillerens signatur.

Før Zschocke dro til Borussia Dortmund før forrige sesong, var hun i Bayer Leverkusen.

24-åringen sier hun har sett flere Storhamar-kamper på nettet og er meget godt oppdatert på spillestilen.

– Jeg har sett noen kamper. Senest så jeg Champions League-kampen mot Zagreb, og den var veldig bra. Det var 60 minutter med full gass. De spiller en håndball som passer meg godt – den er fysisk og med høyt tempo, sier Zschocke, som beskriver seg som håndballspiller slik:

Jeg er fysisk, rask og kan spille på flere plasser. Jeg er fra Tyskland, og der jobber vi alltid hardt. Jeg gir hundre prosent på hver trening og i hver kamp. Det er min mentalitet, sier Mia.

GLEDER SEG: Mia Zschocke ser frem til å spille for Storhamar. Den tyske stjernespilleren kommer fra Borussia Dortmund.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er meget godt fornøyd med å ha fått på plass Zschocke.

– Vi har venta og venta på en mulighet til å finne en spiller som kan kle oss. Nå får vi en spiller med internasjonal erfaring. Vi får en spiller som er i en perfekt alder, og etter samtalene vi har hatt er jeg er hundre prosent sikker på at dette vil passe oss veldig godt. Hun vil skli rett inn i konseptet vårt – og ikke minst har hun ekstremt gode verdier som vil passe oss helt utmerket, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Og legger til:

-Jeg er veldig glad vi har styrka oss med en spiller som forsterker oss. Hun skal fungere i team med Guro på venstre bakspillerplass, og det er jeg sikker på kommer til å bli meget bra, sier Gabrielsen.