Nyoperert Kristin: Riften i menisken sydd sammen – på dette tidspunktet er hun trolig tilbake – Storhamar

Nyoperert Kristin: Riften i menisken sydd sammen – på dette tidspunktet er hun trolig tilbake

Kristin Venn (28) er operert etter kneskaden hun pådro seg i seriekampen mot Molde i starten av september. Kantspilleren satser på å være tilbake på banen like over jul.

Venn fikk en rift i menisken i høyre kne og forlot banen med store smerter da Molde var på besøk i Boligpartner 7. september. Nå er hun operert og har allerede vært innom Boligpartner og fulgt treningene fra sidelinjen.

– Det føles greit. Det er bedre og bedre for hver dag. Det var godt å få operert såpass tidlig så jeg kunne komme i gang med rehabiliteringen. I første omgang er det seks uker på krykker uten belastning. Så skal jeg inn på kontroll. Hvis ting ser bra ut da, kan jeg begynne opptrening hvor jeg gradvis kan belaste kneet. Jeg har ikke fått noe eksakt tidsperspektiv på hvor lang tid opptrening vil ta siden det er veldig individuelt. Men kanskje bruker jeg 6-8 uker. Når styrke og stabilitet er tilbake, blir det tilpasning i hall, forteller Kristin.

Les også: Kristin har fått svar på MR-undersøkelsen

Les også: Svendsberget vender hjem

Hun legger ikke skjul på at det var svært bittert å bli skadet nå som Storhamar spiller i Champions League – i tillegg var hun svært aktuell for en plass i den norske troppen som skal spille EM i november.

– Ja, det er ikke noe å få gjort med, men selvsagt er det et veldig kjedelig tidspunkt både når det gjelder klubb og en eventuell mulighet på landslaget, sier hun.

Forhåpentlig får Kristin Venn med seg en god del kamper etter jul.

– Jeg håper jo det. Hvis ting går etter planen, vil jeg kunne være tilbake i januar/februar. Jeg har veldig lite erfaring med kneproblematikk. Jeg har ikke slitt med knærne før, så jeg vet ikke helt hva det innebærer. Men ting så veldig bra ut ellers i kneet, sier Kristin.