Kjempedramatiske sluttminutter da Storhamar tapte med ett mål: – Vi graver oss ikke ned, vi er nærmere og nærmere – Storhamar

Kjempedramatiske sluttminutter da Storhamar tapte med ett mål: – Vi graver oss ikke ned, vi er nærmere og nærmere

(Buducnost – Storhamar 24-23) Storhamar leverte en solid prestasjon borte mot Buducnost, men tapte med ett mål i det som utviklet seg til en thriller.

– Vi viste tendenser så det holder. Vi skal ikke grave oss ned. Vi er nærmere og nærmere. Vi hadde en god bortekamp mot Rapid Bucuresti, nå gjør vi en grei kamp her, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Det var en jevn start på kampen. Lagene fulgte hverandre tett, men etter hvert klarte Buducnost å rive til seg en firemålsledelse.

Storhamar var kjappe til å spise den opp. På få minutter ble 7-11 til 11-11, noe som også var pauseresultatet. Ni minutter ut i andreomgang ledet Storhamar 16-14.

Buducnost slo raskt kontra og ledet 17-16 12 minutter ut i andreomgangen. Etter 21 minutter var stillingen 20-20. Den stillingen sto seg frem til 25 minutter, og da gikk Buducnost opp til 21-20. Storhamar bommet i neste angrep, før hjemmelaget gikk opp til 22-20. Anniken Obaidli reduserte til 21-22 i angrepet etter.

Da var det litt over to minutter igjen. Buducnost økte til 23-21, før Obaidli reduserte til 22-23. Buducnost økte til 24-22, med et drøyt minutt igjen. Guro Nestaker reduserte til 23-24, med under et halvt minutt igjen. Storhamar hadde muligheten til å utlikne, men det ble ettmålstap mot Buducnost.

– I forsvar synes jeg vi gjorde en veldig god kamp. Vi sto opp i duellene og vant mange dueller. Det er krevende å møte et lag som spiller uortodoks håndball som Buducnost gjør, sier Kenneth Gabrielsen.

– I dag var vi ikke nøyaktige nok i etablert angrep. Vi var ikke kalde nok mot målvakten deres. Ett poeng hadde vært som en seier i dag. Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å sette oss i posisjon. Vi gjorde en vanvittig jobb og var bare centimetere unna poeng, sier han videre.