Spenning i medaljekampen – Storhamar jakter poeng hjemme mot Volda onsdag – Storhamar

Spenning i medaljekampen – Storhamar jakter poeng hjemme mot Volda onsdag

Onsdag klokken 18.00 er det seriekamp mot Volda hjemme i Boligpartner. – Det har et høyt toppnivå, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Onsdag spilles det seks kamper i Rema 1000-ligaen. Før runden er Storhamar på sølvplass, fire poeng foran Sola på tredje og syv foran tabellfirer Molde. Vipers topper og er fem poeng foran Storhamar.

Det viktige for Storhamar nå er å kapre andreplassen for å bli nest høyest rangert i Norge med tanke på å få spille i Champions League neste sesong.

Les også: Billettene til Vipers og Metz lagt ut

– Jeg har respekt for Volda. De har ikke tatt så mange på poeng, men toppnivået er bra. De har litt tynn spillerstall, og det er ganske normalt for lag som er nyopprykket. Men de har hatt mange gode perioder i flere kamper, sier Kenneth.

Han sier onsdagens motstander spiller med høyt tempo.

– De spiller både mye 5:1 i forsvar samt 7:6 i angrep. De kjører bra med tempo og kommer ofte med to linjer i ankomsten. Mot Aker sist spilte de meget god håndball i førsteomgang. Vi har brukt tiden godt etter vi kom hjem i fra Zagreb, så jeg tror ikke vi skal ryke på forberedelser og tilstedeværelse, sier Kenneth Gabrielsen.

HJEMMEKAMP: Kenneth Gabrielsen sier han og laget har respekt for onsdagens motstander, Volda.

Ane Cecilie Høgseth fikk seg en smell i foten mot Lokomotiva Zagreb og hviler mot Volda.

– Ane kunne nok spilt, vi lar henne få et par dager til av sånn at hun kan bli 100 prosent til helgen. 

Kristin Venn var ikke med i lørdagens Champions League-kamp, men er tilbake onsdag.

– Kristin er klar. Jeg vil poengtere at hun er frisk og ikke har vært skadet. Det var fornuftig av oss å la henne få noen dager hvile av etter en tøff start etter skaden.