Axel Stefansson gir seg i Storhamar – Storhamar

Axel Stefansson gir seg i Storhamar

Axel Stefansson har vært i Storhamar siden 2021. Han gir seg som assistenttrener etter sesongen.

– Jeg har trivdes godt med spillerne og hele teamet rundt, samt alle i klubben. Det er jo litt vemodig å gi seg, men sånn er idretten. Det kan være bra både for meg og klubben å gjøre noe nytt. Jeg tar med meg mange positive ting jeg har lært meg på veien, og jeg tror også klubben har lært av meg, sier Axel.

Stefansson jobber Høgskolen i Innlandet, avdeling Elverum. I tillegg er han ansatt i EHF.

– Jeg har nok å gjøre fremover, både på Høgskolen og innenfor idretten. I EHF er jeg ansatt som ekspert og reiser rundt og holder foredrag. Det har jeg ikke hatt så mye tid til i det siste, men det får jeg mulighet til nå. Det blir spennende. Det blir nok også håndball på meg fremover, men jeg vet ennå ikke helt i hvilken form, sier Axel.

– Axel har gjort en strålende jobb for oss. Det er alltid synd å miste flinke folk. Vi har hatt et meget godt samarbeid, og Axel er en fagmann av rang. I tillegg er han en et fantastisk menneske som både spillerne, teamet og klubben setter stor pris på. Vi har fortsatt mye igjen av sesongen. Sammen skal vi gjøre alt hva vi kan for å flytte grenser både på utvikling og resultater. Hvem vet, mulig Axel blir med i en eller annen rolle i Storhamar i fremtiden, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.