Sjekk hvem som er tilbake på banen mot Aker onsdag – Storhamar

Sjekk hvem som er tilbake på banen mot Aker onsdag

Gladmelding fra Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen: Maja Jakobsen og Guro Nestaker spiller begge onsdagens kamp mot Aker.

Guro Nestaker har slitt lenge med et kne og har ikke spilt siden bortekampen mot Magura Cisnadie i Europa League 12. januar.

Nå melder Gabrielsen at bakspilleren er tilbake for Storhamar i onsdagens seriekamp borte mot Aker.

Maja Jakobsen og Guro Nestaker

– Det er selvsagt viktig for oss å få tilbake Guro. Vi har hatt et tøft kampprogram. Med Guro tilbake får vi et kort til å spille med i forsvar, og Guro har kvaliteter vi selvsagt også vil dra nytte av i ankomster og i angrep. Guro er spilleklar til Aker-kampen, sier Gabrielsen.

Også Maja Jakobsen, som tråkket over borte mot Vipers 16. mars er tilbake på banen mot Aker.

– Maja trente halv økt mandag. Det så bra ut da vi testet henne. Etter all sannsynlighet kommer hun på banen onsdag. Maja har til tider vært strålende for oss denne sesongen, så det blir godt å få henne tilbake. Elinore (Johansson) har skjøtta rollen til Maja i angrep helt perfekt de siste kampene. Men det blir selvsagt tøft for Elinore å spille 2×30 i alle kamper. Så med Maja tilbake får vi et godt kort til å spille med, sier Gabrielsen.

Storhamar trenger tre poeng til for å sikre sølvet. Etter Aker har Storhamar igjen seriekamper mot Tertnes og Molde.

– Vi scoret 36 mål sist vi møtte Aker, det var en god angrepskamp av oss. Aker har kvaliteter som på gode dager kan gi utfordringer til stort sett alle lag, så vi tar dem på ramme alvor. Det er en viktig kamp for oss, for vi trenger flere poeng, og da er det smart å vinne mot Aker, sier Storhamar-treneren.

ANNONSEN ER SPONSET AV: