Storhamar er videre i Champions League og møter trolig Odense i playoff: – Fantastisk! – Storhamar

Storhamar er videre i Champions League og møter trolig Odense i playoff: – Fantastisk!

(Lokomotiva Zagreb – Storhamar 22-31) Storhamar slo Lokomotiva Zagreb med ni mål og møter høyst sannsynlig Odense i åttedelsfinalen.

Storhamar ledet 17-12 ved pause og dro til slutt i land en solid nimålsseier mot Lokomotiva Zagreb.

– Vi kom godt i gang. Zagreb scoret en del unødvendige mål i starten fordi vi ikke var helt skarpe bakover. Etter hvert fikk vi løst opp i det. Jeg synes vi leverte en fin kamp, men målvakten til Zagreb gjorde at seieren ikke ble større. I henhold til sjansene våre burde vi scoret flere mål, sier Gabrielsen.

Storhamar har dermed nådd ett av sesongens store mål: Å gå videre i Champions League.

– Ikke bare vant vi i dag. Men vi fikk rullert mye på laget. Det er viktig nå som vi er inne i en veldig tøff kampperiode, sier Gabrielsen.

Nå venter trolig Odense i playoff om en plass i kvartfinalen. Playoffen spilles best av to kamper. Storhamar åpner med hjemmekamp i midten av mars.

JUBEL: Tilreisende fans jublet med Storhamar-spillerne etter kampen.

– Nå gleder vi oss til å få besøk av Metz hjemme i Hamar til helgen. Det blir gøy med en sånn kamp hjemme. De har gjort det veldig bra og er klare for kvartfinale. De har altså gjort det bedre enn Györ, Team Esbjerg og Rapid Bucuresti, sier Gabrielsen.

– Neste mål nå er å ta andreplassen i serien, som vil gjøre at Storhamar blir rangert nest høyest i Norge, bak Vipers som mest sannsynlig vinner serien. Da får vi gode kort på hånden til å spille i turneringen også neste sesong og kan ta ytterligere steg. Nå har vi også mye viktig erfaring å ta med oss inn i Champions League, sier Kenneth.

Ane Cecilie Høgseth fikk en smell i leggen mot Zagreb i ettermiddag og måtte forlate banen.

– Jeg håper det ikke er alvorlig med Ane, sier Kenneth.

P.S: Billetter til kampen mot Metz og onsdagens seriekamp mot Volda er ute i appen og på hjemmesiden.