Denne kantspilleren er klar for Storhamar: – Noe jeg ikke kunne takke nei til – Storhamar

Denne kantspilleren er klar for Storhamar: – Noe jeg ikke kunne takke nei til

Den venstrehendte kantspilleren Anna Klausen Jacobsen (21) har signert for Storhamar. – Jeg setter veldig pris på å få denne muligheten, sier Anna, som kommer fra Flint Tønsberg.

– Anna er en venstrehendt spiller, som spilte bakspiller for noen år siden og ble omskolert til kant. Hun har hatt en god sesong i Flint. Anna er en type spiller som passer oss veldig bra. Vi har hatt et par gode samtaler og hun har de verdiene vi søker i laget. Det skal bli spennende å jobbe med henne, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

HAR SIGNERT: Anna Klausen Jacobsen. Foto: Ravnfoto

Anna Klausen Jacobsen var ikke i tvil om hva hun skulle gjøre da Storhamar tok kontakt.

– Dette var noe jeg ikke kunne takke nei til. Det høres veldig spennende ut med Storhamar. Det blir en fin plass for meg å utvikle seg videre, og det blir en fin treningshverdag, sier Anna Klausen Jacobsen.

21-åringen scoret 48 mål for Flint Tønsberg som rykket ned til 1. divisjon.

– Sesongen i Flint var både opp- og nedturer. Resultatmessig gikk det ikke så bra, men jeg hadde det veldig bra med gjengen i Flint, sier Anna.

Opprinnelig er hun fra Bamble, og hun var noen sesonger i Gjerpen før hun dro til Flint før årets sesong. Neste stopp blir altså Hamar, og Anna Klausen Jacobsen har skrevet en toårskontrakt med Storhamar.

– Jeg liker tempohåndball, og det spiller jo Storhamar. Jeg har stor sans for håndballen de spiller og har sett en del kamper de har spilt denne sesongen. Jeg synes det har vært veldig bra, sier Klausen Jacobsen.

Samtidig er det klart at Lone Sandvik har terminert kontrakten med Storhamar. Hun er i dialog med flere andre klubber.

VENSTREHENDT: Her er Anna Klausen Jacobsen i aksjon mot Storhamar. Foto: Ravnfoto