Landslags- og Vipers-stjerne Nora Mørk (31) tror ikke det bare er å spasere seg til sluttspillseier mot Storhamar.

Storhamar og Vipers møtes i sluttspillfinalen som spilles best av tre kamper. Første kamp spilles i Kristiansand tirsdag. Kamp nummer to går i CC-Amfi lørdag 28. mai.

STJERNE: Nora Mørk.

Den regjerende Champions League-mesteren vant serien foran Storhamar. Lagene møttes på Hamar 16. mars foran 1624 tilskuere i Boligpartner Arena. Vipers vant 28-26.

Mørk mener det er fortjent at det er lag nummer én og to i serien som møtes i sluttspillfinalen. Vinneren er sikret en plass i Champions League til høsten.

– Det er de to lagene som har vært best i år som møtes, så jeg tenker det er fortjent at vi begge er i finalen. Det blir tøft å møte Storhamar, sier Mørk.

Har Storhamar noen form for mulighet til å slå dere?

– Ja, det har de. Likevel vil jeg si at jeg forventer at vi skal slå Storhamar over tre kamper ettersom det er en av våre målsetninger for sesongen. Men det betyr ikke at det blir lett. Det legges ned et godt stykke arbeid for å klare det, svarer bakspilleren.

Dere er også i Final Four, hvordan er det med så tett program på tampen av sesongen?

– Det er hektisk, men det viktigste er å forsøke å holde fokus på hver kamp og ikke tenke så langt frem, kommenterer Mørk.

SPENNENDE: Forrige kamp mellom Storhamar og Vipers endte med tomålsseier til sørlendingene.

Storhamar har valgt å spille hjemmekampen i sluttspillet i CC-Amfi som tar over 6000 tilskuere. Billetter ble lagt ut for salg fredag, og på kvelden samme dag var nesten 1800 billetter solgt. Mørk håper selvsagt på trøkk i finalen.

– Det er veldig viktig. Vi håper som Storhamar og kunne ha en fordel av å spille på hjemmebane og da er vi avhengig av at det er mye folk. Det gir den ekstra energien man trenger, sier Nora Mørk, som skrev autografer så blekket sprutet på Hamar sist. Til slutt måtte hun ha eskorte fra banen og inn i garderoben så hun rakk Vipers-bussen.

– Det var mer folk enn forventet, men for min del er det bare hyggelig at det er så mange som er interesserte, sier hun.