Slo Viborg med syv mål: – Stigningen i laget har vært meget bra – Storhamar

Slo Viborg med syv mål: – Stigningen i laget har vært meget bra

(Viborg – Storhamar 20-27) Med symålsseier over fjorårets European League-finalist Viborg, kan Kenneth, Axel og jentene se tilbake på en treningsleir med bortimot maksimalt utbytte.

– Vi har fått trent godt og hatt god motstand denne uken, og stigningen i laget har vært meget bra, så alt i alt har denne treningsleiren gjort oss mye godt, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen og fortsetter: – Med to gode økter i morgen, så er denne uka tilnærmet optimal.

I VIBORG: Kenneth legger fram planen i en timeout i førsteomgang.

Anniken Obaidli var også fornøyd med ukens utbytte.
– Jeg synes vi gjorde en god kamp i dag, selv om vi startet litt med håndbrekket på. Vi spilte godt sammen og fant hverandre fint i situasjoner. Vi begynner å finne ut av 5-1 forsvaret vårt også og fikk flere treff, som gjorde at det ble vanskelig for Viborg å få flyt i angrepet sitt, sier Obaidli.

Les også: Yppet seg mot fransk storlag

Anniken Obaidli og Maja Jakobsen var fornøyde med siste treningskamp i Viborg.

Nå venter en fysisk økt og en håndballøkt lørdag, før jentene hopper på danskebåten og reiser hjem søndag formiddag.

Neste helg venter Skjærgårdslekene i Larvik.

P.S: Norges U-landslag røk ut av VM i kveld etter femmålstap mot Ungarn i siste kamp i hovedrunden. Edle Christine Hønningstad fra Storhamar scoret tre og Ingeborg Storbæk Monné fra Storhamar scoret to. To andre Storhamar-spillere var også i troppen: Mathea Enger og Anna Malesevic.