Veldre-trio på håndballskole med «eksperttips» før sesongen: – Vi tror Storhamar blir veldig gode – Storhamar

Veldre-trio på håndballskole med «eksperttips» før sesongen: – Vi tror Storhamar blir veldig gode

Veldre-spillerne Julie Hulleberg, Mia Skogstad Gårder og Rikke Bræin er tre av 60 spillere som er med på Storhamars håndballskole denne uken.

– Det er veldig morsomt. Det er ganske lærerikt. I dag har vi hørt på foredrag med treneren til Storhamar (Kenneth Gabrielsen). Vi har lært ganske mye om deres hverdag og sånn, også har vi vært på kickboksing nå. Det var veldig morsomt, sier Julie Hulleberg.

STAS: Julie Hulleberg (foran f.v), Mia Skogstad Gårder og Rikke Bræin deltar på håndballskole hos Storhamar denne uken. Bak: Line Ellertsen og Olivia Löfqvist.

– Jeg synes det var veldig kult å prøve kickboksing, for det har jeg aldri gjort før. Det var ganske hardt, supplerer Mia Skogstad Gårder.

– Det er kult de skal spille mot de beste lagene. Vi pleier å se på de beste kampene, sier Rikke Bræin. De kjenner spesielt godt til en av Storhamar-spillerne. Ane Cecilie Høgseth er nemlig lærer ved skolen.

– Vi fysisk som valgfag ved Furnes ungdomsskole, så Ane er læreren vår der, sier trioen, og røper at alle tre har Ane som favorittspiller.

Alle Storhamar-spillerne er trenere under håndballskolen denne uken. På tirsdagens økt var det Olivia – Löfqvist og Line Ellertsen som hadde Veldre-jentene.

LUNSJ: Hver dag denne uken er det lunsj i Boligpartner.

– Det er veldig kult, sier Olivia Löfqvist. Skåningen lurte litt på om spillerne forsto hva hun sa.

– Jeg håper de forstår meg, hvis ikke får de bare spørre, sier hun.

I dag har vi hatt fartslek ved Mjøsa og etterpå en håndballøkt med angrepsspill, forteller Olivia.

– Det har vært kjempekult å møte de andre spillerne. Vi tror det kommer til å gå veldig bra med Storhamar i år. De er veldig gode, så vi tror de kommer til å få en god sesong i år og, sier en samtstemt Veldre-trio.