Andrea mot pappa og gamleklubben: – Blir rart, men jeg gleder meg – Storhamar

Andrea mot pappa og gamleklubben: – Blir rart, men jeg gleder meg

Onsdag står Andrea Landås Gabrielsen (20) og pappa Kenneth Gabrielsen på hver sin banehalvdel for aller første gang når Storhamar får besøk Follo onsdag.

Andrea Gabrielsen forlot Storhamar i januar og ble Follo-spiller. Onsdag kommer hun til Hamar igjen i Follo-drakt.

Gabrielsen spilte hele kampen mot Molde (27-30) og 50 minutter mot Romerike (28-33). På to kamper står hun med ni scoringer på 12 skuddforsøk.

– Vi var nærme i begge kampene. Men vi datt litt ned i perioder. Men vi er der jo, sier Andrea, som ser frem til å spille seriekamp mot Storhamar.

– Det blir litt rart, men jeg gleder meg veldig mye. Jeg gleder meg til å se alle spillerne igjen, og det blir moro å spille foran publikum, sier Andrea.

MÅLFARLIG: Andrea Gabrielsen har scoret til sammen ni mål på sine to første kamper for Follo.

– Tror du dere kan slå dem?

– Man må alltid ha troen, svarer Andrea.

– Pappa slengt noen meldinger, eller?

– Vi var sammen på søndag, så det ble litt ja.

– Hvem heier mamma på?

– Meg håper jeg. Det beste for pappa er at Storhamar vinner, og jeg gjør det bra, smiler Andrea.

Før denne midtukerunden i Rema 1000-ligaen er Follo på sisteplass med tre poeng, mens Storhamar er på sølvplass. Kenneth Gabrielsen minner om at Follo har hengt godt med mot flere gode lag og tar ikke lett på oppgaven.

– Follo er et ungt lag med mange gode spillere. De har leda mot Vipers og Byåsen ved pause. Nå sist ledet de mot Romerike 15 minutter ut i andreomgang. De har hatt en tendens til å ryke mot slutten. De er litt unge og litt urutinerte, det gjør at de står med litt få poeng. Men de har vist tendenser. Beholder de spillerne sine over tid, vil de etter hvert bli et stabilt eliteserielag, mener Kenneth Gabrielsen.