Stine er gravid: – Har vært så mange spørsmål, så greit det kommer ut nå – Storhamar

Stine er gravid: – Har vært så mange spørsmål, så greit det kommer ut nå

Storhamar-keeper Stine Lidén (32) er gravid og spiller ikke mer denne sesongen.

– Det er fortsatt tidlig, men alle har jo skjønt det litt. Jeg har ikke spilt, og vi har fått en ny keeper. Det har vært så mange spørsmål. Hvorfor har du ikke spilt? Og hvorfor har dere fått ny keeper? Så det er greit det kommer ut nå, sier Stine.

Hun har termin i september. Lidén sier hun kommer til å bidra rundt laget på treninger fremover, men hun spiller ikke mer denne sesongen.

– Formen er bra. Jeg har ikke følt meg gravid. Jeg er bare litt trøtt. Kenneth (Gabrielsen) sa jeg kunne bidra litt på treninger hvis jeg har lyst, og det setter jeg pris på. Jeg skal være med på det jeg kan et par ganger i uken. Nå får jeg endelig mer tid med sønnen min Jesper (3). Det skal bli godt, sier Stine.

GRAVID: Stine Lidén.

Hun har vært i klubben siden høsten 2008, med unntak av et avbrekk i forbindelse med forrige graviditet. Lidén har kontrakt ut neste sesong.

– Jeg forholder meg til kontrakten. Men nå har de henta inn ny keeper, så jeg trenger ikke stresse så mye som jeg ville ha gjort ellers. Jeg må se litt på hvordan kroppen responderer, og se an hvordan det blir med to barn på hjemmebane, sier Stine Lidén, som synes det er svært uvant ikke å skulle spille kamper.

– Det har vært rart, men det er jo en bra ting for meg. Å se kamper på TV og ikke kunne bidra er helt forferdelig. Men det blir jeg vant til, sier hun.

Med kaptein Moa Fredriksson også ute med graviditet, er det to ringrever som er borte for Storhamar i en viktig kampperiode fremover.

– Vi har vært viktige i det defensive spillet. Men nå kan andre steppe opp, og jeg tror det blir bra.

Storhamar har som nevnt allerede hentet inn en erstatter. Eli Marie Raasok fra danske Randers ble klar for Storhamar forrige uke og debuterte mot Herning-Ikast lørdag. Hun og Sofie Ege Grønlund blir altså Storhamars målvaktsduo fremover.