Kenneth: – Fokus er å avansere til semifinale – Storhamar

Kenneth: – Fokus er å avansere til semifinale

I kveld spilles den andre kvartfinalekampen mot Romerike i sluttspillet. Seier betyr at Storhamar er klare for semifinale.

Storhamar vant den første sluttspillkvartfinalen mot Romerike 28-23 søndag. Det er best av tre kamper, og i kveld spilles altså kamp nummer to. Kampstart er 18.30 i Skedsmohallen. Vinner Storhamar den, er det semifinale neste. Tap gjør at det blir en kamp nummer tre på Hamar.

– Vi vant kampen på søndag. Det var mye positivt bakover og i etablert forsvar. Det var en litt rar kamp for oss. Romerike spilte veldig lange angrep, og da ble vi utålmodige. Vi satte nesten rekord i tekniske feil i den kampen. Men det var en typisk oppstartkamp etter et kampopphold. Det viktigste var at vi gjorde jobben vår og vant kampen. Det var det viktigste. I kveld skal vi prøve å finne litt tilbake til de gode relasjonene våre og ha trykk i alle faser, sier Kenneth Gabrielsen.