Søndag blir det avgjort hvilket lag Storhamar møter i semifinalen i sluttspillet. Billettene til kampen slippes klokken 20.15 søndag kveld.

Storhamar og Vipers er allerede klare for semifinale i sluttspillet. Lagene ble nummer 1 og 2 i serien og kan ikke møtes før i finalen.

Søndag blir det avgjort hvilke to andre lag som går til semifinalen. Molde møter Byåsen i en avgjørende tredje kvartfinale (spilles best av tre kamper). Det står også 1-1 i kamper mellom Sola og Fana, og søndag møtes lagene til avgjørende kamp.

Maja Jakobsen

Seriemester Vipers velger semifinalemotstander først, og Storhamar får dermed laget sørlendingene ikke velger. Dette blir klart klokken 20.00 søndag kveld når de to siste kvartfinalene er ferdigspilt.

Storhamar-spiller Maja Jakobsen sier det ikke spiller noen rolle hvilket lag Storhamar får i semifinalen.

– Det blir det samme. Det blir en tøff kamp uansett. Dette handler egentlig om oss sjøl, at vi gjør en best mulig prestasjon. Da vet vi at vi har en mulighet uansett hvilket lag vi møter i semifinalen, sier Maja.

– Hva blir viktig å ta med seg fra kampen mot Romerike onsdag?

– Førsteomgangen var vi ikke fornøyd med. I andreomgangen spilte vi veldig bra i forsvar, og da fikk vi litt flyten fremover. Da fikk vi satt opp et bra spill, og det skal vi ta med oss videre, sier Maja.

Semifinalen spilles i Boligpartner Arena onsdag kl. 18.00.

Husk å kjøpe billett når salget åpnes søndag klokken 20.15!