Ane signerte langtidskontrakt: – Hun har en rå håndballfremtid foran seg – Storhamar

Ane signerte langtidskontrakt: – Hun har en rå håndballfremtid foran seg

Ane Cecilie Høgseth (21) skrev onsdag under på en ny kontrakt med Storhamar til våren 2025. – Jeg har veldig tro på prosjektet vi har foran oss, sier Ane.

Strekspilleren hadde kontrakt med Storhamar ut kommende sesong, men har altså forlenget avtalen.

– Jeg gleder meg masse til å være med videre og trives veldig godt. Det er et supert team rundt – og ikke minst de frivillige og publikum, sier Ane.

– Vi er veldig fornøyd med å få Ane på langtidskontrakt. Hun tok store steg den første sesongen her og har en rå håndballfremtid foran seg, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

TRE ÅR TIL: Ane Cecilie Høgseth ble onsdag enig med klubben om å forlenge kontrakten til ut 2024/25-sesongen. Her med styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, etter signeringen.

Ane Cecilie Høgseth hadde en veldig god sesong i Storhamar i fjor, og klubbens daglige leder Kamilla Sundmoen er selvsagt også strålende fornøyd med at Høgseth har skrevet ny kontrakt.

– En kjempesignering for oss! Ane er bunnsolid både fremover og bakover på banen. At hun har signert ut 2024/25-sesongen, er helt strålende, sier Sundmoen.

Tidligere i år fikk Høgseth sjansen på A-landslaget da Norge møtte Nord-Makedonia.

Les også: Europas beste unge linjespiller klar for Storhamar

Ane Cecilie Høgseth kom til Storhamar fra Aker før forrige sesong. Tidligere har Ane spilt for Ammerud, Kjelsås og Nit/Hak.

TRIVES I STORHAMAR: Ane Cecilie Høgseth.