Kenneth før søndagens «Folkespillerkamp» mot Fana: – Vi har fått ny fuel på tanken – Storhamar

Kenneth før søndagens «Folkespillerkamp» mot Fana: – Vi har fått ny fuel på tanken

Søndag er det endelig på’n igjen med seriespill etter EM-oppholdet. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sier det er sultne spillere som møter Fana.

Det begynner å bli noen uker siden forrige seriekamp. Men søndag klokken 16.00 er det duket for trøkk igjen i Boligpartner Arena. Det er «Folkespillerkampen» med blant annet halv pris på billetter og salg av burgere fra vår gode samarbeidspartner O’Learys. Det blir også mulighet til å se vår nybakte europamester Ane Cecilie Høgseth.

– Det var helt sikkert en kjempeopplevelse for Ane. Jeg hadde Norge som favoritt, men det ble mer spennende enn jeg hadde tenkt. Jeg hadde på følelsen de ville dra det i land, selv om de lå litt bak. Det er mye vinnerkultur i laget, sier Storhamar-spiller Maja Jakobsen.

TILBAKE FRA EM: Mia Zschocke og Ane Cecilie Høgseth.

Nå har hun øynene rettet mot søndagens kamp mot Fana.

– Fana har spilt ganske bra, og de har gode enkeltspillere. Det er et godt lag, og mange av spillerne har spilt sammen lenge. Det gjør at de kjenner hverandre ut og inn. Vi har trent godt, så magefølelsen er god, men det er litt spenning uansett. Jeg håper vi er enda ett hakk opp fra det vi har gjort før i sesongen, sier Maja.

Trener Kenneth Gabrielsen sier Storhamar har jobbet steinhardt under EM-pausen.

– Jeg føler vi har brukt pausen meget fornuftig. Alle har lagt ned et godt stykke arbeid i perioden. Vi har fått ny fuel på tanken og forhåpentlig  bygd opp en god base på det fysiske. Vi har prioritert og få en god treningsperiode og valgt bort treningskamper. Så det er en viss spenning å luften når Fana kommer på søndag. Jeg er sikker på at det er en god sult hos spillerne til å få seg drakten igjen, og at det blir en fin og tøff håndballkamp, sier Kenneth.

– Noen ord om Fana?

– Først og fremst et meget godt håndball lag med et fint konsept og mange flinke håndballspillere. Blir som regel alltid tøffe kamper mot dem. De har starte sesongen litt ujevnt og der er vi jo forholdsvis likeverdige. Etter og har sett de nå inn mot kampen. Så syns jeg mulig har enda mer tempo i spillet sitt enn tidligere. De har gode spillere på alle plasser og et lag som har en god disiplin. Så dette kan fort bli en meget god håndballkamp, sier Gabrielsen.